Новини

2.07.2018
З другого липня Приймальна комісія Коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу приймає документи від своїх майбутніх студентів - випускників шкіл і професійних училищ! Для нас це щорічне свято, що знаменує початок нового навчального року, нового набору студентів, які прагнуть знань і успішного майбутнього! Для кожного вступника знайдеться спеціальність до душі і під силу, про яку розкажуть найкращі фахівці нашого ко...
2.07.2018
6 червня 2018 року студенти груп 15-1ел, 16-1ел і 16-1а з викладачами спецдисциплін Андрльє І. О. та Закутою О. А. відвідали підприємство ТОВ «Концерн Ксимекс». Це підприємство є офіційним партнером корпорації «Schneider Electric» (Німеччина). Профіль роботи - проектування, виробництво, монтаж електророзподільної та пускорегулювальної апаратури; обладнання промислової автоматизації. Фахівці підприємства показали студентам виробничий цех, пункт вх...
1.07.2018
Випускники Коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу спеціальності «Монтаж, обслуговування систем автоматизації технологічного виробництва» групи 14-1а разом з куратором групи Гратій Т.І. в своє свято на честь закінчення нашого навчального закладу в якості подяки коледжу провели акцію - посади дерево на території нашого студентського дендропарку, тим самим зробивши свій внесок у збереження унікальн...
1.07.2018
29 червня в КНТІІС відбувся річний випуск-2018, на якому студенти Коледжу отримали почесне звання молодших спеціалістів !!! У цей день були вручені дипломи з відзнакою та грамоти за успіхи в навчанні, активну громадську позицію та участь у житті Коледжу. Адміністрацією Коледжу, завідувачами відділень та кураторами груп було сказано багато теплих слів на адресу випускників - наших уже колишніх студентів. Директор Коледжу - кандидат технічних...
28.06.2018
Хто зі студентів не мріє проходити практику за кордоном, та й ще отримувати за неї гарну заробітну плату? Напевно, кожен. Розповімо, як наші студенти спеціальності «Ресторанна справа» можуть проходити виробничу практику на круїзних лайнерах. Оволодівши навичками міжнародних стандартів обслуговування і систем сервісу, а також, технологіями етнічних кухонь та інноваційними методами приготування страв, наші студенти стають професійно-придатним...

Сторінки