Перша навчальна практика в КНТІІС!

В рамках проходження практики «Вступ до спеціальності» студенти Коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНАХТ другого курсу спеціальності «Готельно-ресторана справа» знайомляться з типами та класами підприємств готельного та ресторанного бізнесу, особливостями їх діяльності.

Так, студенти групи 20-241(1) та керівник практики Гусак-Шкловська Я.Д. відвідали ресторан «Олександрівський» класу «Люкс». Керуючий ресторану, Віталій Жиров, провів для практикантів екскурсію по всіх приміщеннях: банкетних залах, музичному та сигарному залі, винному салоні, виробничих цехах та господарсько-побутових приміщеннях. А також прочитав студентам найцікавішу лекцію про особливості управління ресторанами.

Також студенти групи 20-241(2) разом із керівником практики Пушкаренко О.Є. напередодні Старого нового року 13 січня завітали з екскурсією до готелю 4* «Континенталь». В рамках практики студенти КНТІІС ознайомилися з нормативними документами, стандартами послуг готелю та ресторану «Delano», а також системою контролю якості, методами, формами обслуговування.

Знайомлячись із визначними представниками майбутньої професії, студенти отримують мотивацію до якісного навчання та безцінний досвід.

Також у лабораторії «Ресторанної справи» коледжу практиканти провели свої перші заняття з приготування їжі: у цьому випадку це були різновиди банкетних закусок та печиво-частування для гостей до Дня відкритих дверей коледжу.